OPORAVAK VEZISTE: Nikolić otkrio kada bi ponovo mogao na teren

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić, operisao je u Lionu skočni zglob, zbog koga je propustio skoro celu sezonu.

Vezista crveno belih, oglasio se nakon zahvata:

Dugo sam se borio s tom povredom, a na zimskim pripremama je ustanovljeno da moram na operaciju. Teško mi je palo to sve, jer sam očekivao da ove sezone napravim dodatni iskorak i budem bolji nego prošle. Ipak, dugoročno gledano je najbolje moguće rešenje. Operacija je prošla odlično, skinuo sam “čizmu” prošle nedelje i stvarno za sada sve ide po planu. – rekao je on, i dodao:

Povrede su najteža stvar u fudbalu, ali na mentalnom planu me je dosta ojačala. Prognoze su takve da bi trebalo da budem spreman za letnje pripreme. Ne žurim, strpljiv sam, ali jedva čekam ponovo da zaigram. Do tada – treninzi svaki dan i serije u slobodno vreme. – pojasnio je.

On sada Zvezdu prati kao posmatrač:

Sada sam uz ekipu kao navijač. Konstantno se čujem sa svima, pričamo, razmenjujemo mišljenja i veoma sam srećan i ponosan na rezultate koje beležimo. Teško mi je pala eliminacija od Rendžersa, jer smo bili bolja ekipa u dvomeču, ali i to se dešava u fudbalu. Što se tiče prvenstva, verujem da ćemo biti šampioni, jer imamo najbolji tim u Srbiji. Verujem u još jednu duplu krunu. – zaključuje Nikolić.

Ove sezone je do povrede odigrao osam utakmica i ukupno sakupio 234 minuta.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LK: Golovi padali kao kiša, Aston Vila kvari utisak iz Premijer lige

večeras su odigrane prve utakmice polufinala Lige konferencija, a pobede su zabeležili Olimpijakos i Fiorentina. Olimpijakos je na...

POVEZANE OBJAVE