EKSKLUZIVA KUCA NA VAŠA VRATA: Meridian vodi u Katar uz neverovatne BONUSE!

Sportska kladionica Meridian nikada ne prepušta ništa slučaju, a kamoli kada je u pitanju takmičenje kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Da kompletan utisak bude potpun, sve ukazuje na to da Srbija može konačno da igra važnu ulogu na tako važnoj planetarnoj smotri.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su sjajnim igrama u kvalifikacijama pokazali zavidan nivo fudbalskog umeća, zbog čega su očekivanja nacije na najvećem mogućem nivou.

Zbog svega navedenog, sportska kladionica Meridian je odlučila da nagradi sve zaljubljenike u fudbal koda nas tako što će pripremiti nešto do sada neviđeno na ovim prostorima.

Tu su naravno najveće kvote i vrhunske ponude, ali i jedana promocija, koja pokazuje da najbolja kladionica u regionu uvek pronađe način da ode korak dalje.

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije, pobednik može biti svako! Pratite Meridian na društvenim mrežama – jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

Sve što je potrebno jeste samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs, a ukoliko se još uvek niste registrovali nema nikakvih problema.

Kako bi kladionica Meridian stimulisala prave igrače da postanu deo najbolje porodice na Balkanu, prilikom registracije na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Taman taj fenomenalan bonus možete iskoristiti već za jedan derbi koji se igra u ABA ligi i na taj način „prekretite“ vreme do početka promocije.

O čemu se radi?

Košarkaši Partizana nastavljaju borbu sa Crvenom zvezdom za prvo mesto u najjačem regionalnom takmičenju. Crno-beli drže lidersku poziciju, ali sa utakmicom više u odnosu na najvećeg rivala, zbog čega nema prostora za kiks.

Četa Željka Obradovića će izaći na megdan ekipi Cedevita Olimpije u okviru 24. kola ABA lige. Teška utakmica, ali ako bivši prvak Evrope želi pol-poziciju, mora da pobedi sve utakmice do kraja i da se nada da će Crvena zvezda napraviti nekoliko kikseva.

Kao što je postalo uobičajeno, kladionica Meridian je veliki košarkaški derbi ispratila najvećim kvotama u regionu.

Bukmejkeri Meridiana su procenili da je Cedevita Olimpija blagi favorit zbog domaćeg terena. Zbog toga je kvota na pobedu tima iz Ljubljane 1.80.

Sa druge strane Partizan ima nešto manje šanse sa kvotom 1.90, ali to ne znači da crno-beli neće moći da pruže partiju dostojnu prvoplasiranog tima ABA lige na gostovanju u Sloveniji.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE