MITROVIĆ NASTAVLJA DA DIŽE LESTVICU: Novi rekord na pomolu!

Fudbaleri Fulama su u 40. kolu engleskog Čempionšipa slavili na gostovanju Kvins Park Rendžersu sa 2-0, a oba pogotka su bila delo našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

On se sa nova dva gola ove sezone nalazi na koti 37 i blizu je apsolutnog rekorda drugog ranga takmičenja u Engleskoj, koji drži Gaj Vitingem sa 42 pogotka. On je prethodno već postao rekorder Čempionšipa, kako se takmičenje naziva od 2004. godine.

On je mrežu pogađao u početnim i završnim minutima utakmice. U 14. minutu je doveo svoj tim u vođstvo posle odlične akcije svog tima, kada je Fabio Karvaljo uputio odličan pas na peterac, a naš napadač se našao na pravom mestu. U 78. minutu je bio sigurnal i sa bele tačke i tako postavio konačan rezultat.

Fulam tako čuva prvo mesto drugog ranga engleskog fudbala i sigurno grabi ka Premijer ligi. Trenutno na liderskoj poziciji ima 80 bodova iz 38 utakmica, što je 8 bodova, uz utakmicu više od drugoplasiranog Burnmauta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE