Partizan sa pola gasa, Urošević srušio TSC

Partizan – TSC 2:0 (2:0)

Urošević 11′, 38′

Partizan: Popović, Saničanin, Vujačić, Urošević, Lutovac, Natho (od 54′ Jojić), Zdjelar, Jevtović, Menig (od 77′ Jović), Terzić (od 54′ Marković), Holender (od 54′ Milovanović)

TSC: Filipović, Ćalušić, Stojković, Tomanović, Vukić, Banjac, Antonić (od 66′ Dukure), Stanojev (od 74′ Svilar), Petrović (od 64′ Mirčevski), Đakovac, Ratkov (od 64′ Krsmanović)

Fudbaleri Partizana, pobedili su TSC na svom terenu, u duelu 29. kola Superlige Srbije. Nametnuli su svoj ritam od početka meča, i lagano slavili. Tako su nastavili trku sa Crvenom zvezdom.

Prvu priliku je imao TSC, ali je Vujačić dobro reagovao nakon centaršuta Petrovića. Početak je bio u znaku gostiju koji su imali dobre akcije. Potom su izblokirani šutevi Meniga i Holendera.

Partizan je pojačao tempo, i u 11. minutu stigao do gola. Slobodan Urošević je iskoristio dodavanje Natha.

Crno beli su odmah zatim imali kontru. Menig je ubacio loptu, ali je Natho izblokiran.

Potom se u istoj situaciji našao Banjac, kome je Saničanin zaustavio udarac. Potom je pokušao Ratkov, ali se Popović našao na pravom mestu i odbranio. Partizan je potom nastavio sa napadima. To im se isplatilo, pošto je u 38. minutu Urošević postigao svoj drugi pogodak.

Pre kraja poluvremena, igrači TSC su u 43. minutu tražili penal, a dobili su samo korner.

I na startu drugog poluvremena, Vujačić je raščistio opasnost u šesnaestercu crno belih. Posle se ušlo u mirniji period meča. Iako je ušao u drugom poluvremenu, igrač Partizana Marko Milovanović je dobio udarac u glavu u 73. minutu.

Odmah nakon ukazane pomoći lekara, imao je odličnu šansu ali je pogodio golmana Filipovića. Imao je priliku i u 82. minutu, ali je bio neprecizan.

Marković je imao šansu u 86. minutu, ali je sebi dao prejak for.

Meč je završen sa 2:0, pa je Partizan zabeležio rutinski trijumf.

TSC u poslednjem kolu regularnog dela dočekuje Voždovac, a Partizan gostuje Čukaričkom.

Foto: FK Partizan/ Sandić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sastavi: Nađ odmah napravio promene!

Fudbalski klub Partizan danas prvi put nastupa pod vođstvom novog šefa struke Alberta Nađa. Rival mu je Vojvodina u derbiju...

POVEZANE OBJAVE