Partizan lako do polufinala Kupa Srbije! (VIDEO)

Partizan – Loznica (2:0)

Gomeš 33′, Marković 45+1′

Partizan: Stevanović, Saničanin, Urošević, Živković (od 56′ Miljković), Miletić, Zdjelar, Natho, Jović, Marković, Jevtović, Gomeš (od 46′ Milovanović)

Loznica: Ivić, Nikolić, Radmanovac, Babić, Matić, Milinković, Vićentijević, Ristivojević, Kijevčanin, Nikolić

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Loznice rezultatom 2:0 u okviru četvrtfinala Kupa Srbije. Od samog starta crno-beli su prikazali bolju igru i zasluženo se plasirali u polufinale Kupa Srbije.

Jović je u 4. minutu imao priliku, ali je loše zahvatio loptu nakon dodavanja Natha. Crno beli imaju terensku inicijativu na startu meča. Za sada prete samo iz kornera.

Prvo veće uzbuđenje, viđeno je u 23. minutu kada je oboren Gomeš u šesnaestercu gostiju. Međutim, sudija Minaković je pokazao samo na korner.

Potom je Miletić pogodio spoljni deo mreže.

Partizan je tek u 33. minutu krunisao svoju inicijativu. Strelac je bio Rikardo Gomeš. Iskoristio je ubacivanje Bibrasa Natha.

Pred kraj poluvremena, duplirali su vođstvo. U strelce se upisao Lazar Marković. Natho je izveo korner, a Jevtović prebacio na drugu stativu za egzekuciju Partizanovog kapitena.

Tim rezultatom se i otišlo na odmor. Prvu šansu u nastavku, imao je Živković u 51. minutu, ali je bio neprecizan iz teške pozicije. Loznica je u 56. minutu prvi put šutirala. Radmanovac je loptu poslao preko gola.

Potom je probao i Ristivojević, ali je bio izblokiran. U 66. minutu Natho iz kornera odigrava na ivicu kaznenog, gde Zdjelar hvata volej, Golović brani, a onda je štoper hteo da mu vrati loptu glavom i umalo ga lobovao, lopta je yavr[ila u gol autu. Nedugo nakon toga, Partizan je imao šansi preko Lutovca, ali on je pogodio stativu.

Crno-beli su kontrolisali utakmicu, pa su se tako nizale šanse. Imali su još jednu dobru šansu u 77. minutu kada Milovanović šutirao ali je izblokiran na ivici kaznenog prostora.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja, pa je rezultat ostao nepromenjen, a ekipa Partizana se sa ovom pobedom plasirala u polufinale Kupa Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE