Zbog derbija Natho prekida post

Fudbaler Partizana Bibars Natho tražiće blagoslov beogradskog muftije, kako bi prekinuo post.

Kapiten reprezentacije Izraela od 2. aprila praznuje Ramazan i biće vrlo teško trenirati u tom periodu, jer su treninzi uglavnom preko dana.

 – Trudim se da izvučem najbolje iz sebe, s jedne strane što se tiče posta, a sa druge da ne “ubijem” sebe i svoje telo, pošto takođe moram da budem spreman za utakmice. Pokušavam da dam maksimum. Nije lako, jer je takođe dug dan, do sedam uveče. Nije lako, ali trudim se najbolje što mogu, rekao je Natho za Telegraf.

Uz dopuštenje verskih poglavara, moguće je da se dobije blagoslov muftije, kako bi se prekinuo post,  s tim da bi bio u obavezi da nadoknadi post u narednom periodu, prenosi “Žurnal”.

– Obično zavisi sve od tela. Da li ste zdravi ili niste, ako imate neki problem, ako vam treba dozvola, da ne biste učinili nešto loše svom telu. Ali svakako treba to da proverim, ne znam još – zaključio je Natho.

Natho je ove sezone za Partizan upisao devet golova i osam asistencija

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE