ATLETIKO BEZ PRAVE ŠANSE: Majorka pobedom nad šampionom beži iz zone ispadanja! (VIDEO)

Fudbaleri Majorke savladali su na svom terenu minimalnim rezultatom 1-0 aktuelnog šampiona Atletiko Madrid, u 31. kolu španske La Lige, tako izbegavši iz zone ispadanja.

Atletiko je bio poprilično loš na ovoj utakmici i uspeo da uputi samo jedan šut u okvir gola, iako je posed lopte bio na njegovoj strani.

Ključni momenat desio se u 67. minutu, kada je Rejnaldo neopreznim startom faulirao Pabla Mafea na samoj ivici šesnaesterca, pa je dosuđen jedanaesterac koji je sigurno realizovao Vedat Murići i postavio rezultat koji je na snazi ostao do samog kraja.

U zaustavnom vremenu Jorgandžije su imale možda i najbolju priliku kada je odličan volej uhvatio Toma Lemar, ali je taj udarac Idrusu Baba zaustavio tako što ga je lopta koja je išla izuzetno snažnom brzinom pogodila direktno u glavu, pa je nakon toga usledila nešto duža pauza.

Majorka je ovom velikom pobedom iskoristila poraz Kadiza od Betisa ranije danas, pa je preskočila konkurenta sa dna tabele i nalazi se na 17. poziciji, jednoj iznad zone ispadanje, dok je Atletiko Madrid na samo 1 bod prednosti u odnosu na Betis i zauzima 4. mesto na tabeli La Lige, poslednjem koje predstavlja kartu za Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE