STANKOVIĆ PRED RADNIČKI: Još jedan meč u nizu koji nas vodi ka završnom cilju

Fudbaleri Crvene zvezde, sastaju se sa kragujevačkim Radničkim u 30. kolu Superlige Srbije.

Crveno belima je potrebna pobeda, ukoliko žele da sa prvog mesta uđu u plej of.

Radnički će želeti da osigura opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala.

Pred ovaj duel, svoje utiske je izneo trener Zvezde Dejan Stanković:

Imamo svoj cilj, ovo je samo jedna od utakmica kako bi ga ostvarili. Idemo na tri boda, znamo da ćemo imati jednog organizovanog protivnika koji u poslednjih šest utakmica ima četiri pobede i dva nerešena rezultata. Igraju tvrdo, čvrsto i odgovorno. Biće dosta teško, ali ne i nemoguće za naš tim. Verujem u nas i u ono što radimo, a to pokazujemo na utakmicama. Ovo je samo jedan meč u nizu koji nas vodi ka završnom cilju. – rekao je on na konferenciji za medije.

Pohvalio je svog kolegu sa suprotne strane, Nenada Lalatovića:

Nenad Lalatović je neko ko je odlučio da se vrati u srpski fudbal i preuzme ekipu koja je u tom trenutku bila poslednja na tabeli, a to govori o kvalitetu, hrabrosti i veri u ono što radi. Po meni je Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar “ulizivanja” niti hvaljenja, to pričaju rezultati. U svakoj ekipi, u kojoj je bio Lalatović, je imala prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih 90 minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika. Lalatoviću mogu samo da čestitam na svemu što je uradio do sada, bio je hrabar kroz fudbalsku karijeru, a kroz trenersku je to bezbroj puta pokazao. – zaključio je Stanković.

Meč Crvene zvezde i Radničkog, igra se sutra od 17 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Kecmanović za sat vremena do drugog kola!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu. Savladao je kineskog takmičara Žižena Žanga sa 2:0....

POVEZANE OBJAVE