NEMILOSRDNI PSŽ: Nejmar i Mbape upisali het-trik golovima, Mesi asistencijama (VIDEO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena slavili su više nego ubedljivo na gostovanju Klermonu sa 6-1, uz sjajne partije najvećih zvezda.

Po tri gola za Parižane upisali su Kilijan Mbape i Nejmar, dok je Lionel Mesi tri puta asistirao za gol.

Već u 6. minutu Nejmar je u šesnaestercu primio loptu koju mu je uputio omaleni Argentinac i doneo prednost od 1-0.

U 19. minutu Mesi je poslužio i Mbapea, koji je rutinski plasirao loptu i povisio na 2-0.

Jodel Dosu je u završnici prvog poluvremena iskoristio stopostotnu šansu posle lepe akcije svojih saigrača po levoj strani i smanjio na 2-1.

U drugom poluvrmenu je ipak usledio pravi šou najvećih zvezda svetskog fudbala, koji su u roku od 12 minuta doneli veoma ubedljivu pobedu svom timu.

Seriju golova je načeo Nejmar sa penala u 71. minutu, nastavio Mbape tri minuta kasnije, a potom i u 80. minutu, posle još jedne asistencije Mesija.

Mbape je samo tri minuta kasnije na svoja tri gola dodao i asistenciju, kada je dobio odličnu loptu i u kontri ostao sa Nejmarom pred nemoćnim protivničkim golmanom, što je rtinski rešio i omogućio Brazilcu dostignuće koje je i sam ostvario.

Mesi je i sam mogao da se upiše u strelce u ovom intervalu, ali je u 76. minuta šutirao preko gola nakon što je sebi izgradio dobru poziciju.

Pari Sen Žermen ostaje ubedljivo prvi sa 71 bodomm, čak 15 više od drugoplasiranog Rena. Klermon je na 17. poziciji, jednoj iznad zone ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE