NAJBOLJI IDU SA NAJBOLJIMA: IGRAJ ZA KATAR preko najjače ponude za Ligu šampiona!

Kladionica Meridian se uvek trudi da spoji najbolje i da na taj način otvori velike mogućnosti za svoje korisnike. Tako je i ovog puta!

Najbolja kladionica u regionu je za današnji dan odlučila da spoji dva velika događaja. Naravno u pitanju je promocija IGRAJ ZA KATAR, kao i četvrfinalni mečevi Lige šampiona.

Sigurno ste čuli za do sada neviđeno takmičenje koje vam pruža mogućnost da se krajem godine nađete na Mundijalu u Kataru. Svakog dana vas očekuju interesantni izazovi, a evo šta je to danas na programu…

DNEVNI IZAZOV ZA 13.04: Neophodno je odigrati najviše tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 – tiketi moraju sadržati obe utakmice iz Lige šampiona za tekući dan.

Kao što možete da primetite izazov je adekvatan najvažnijim sportskim aktuelnim dešavanjima, zato ako ste se zainteresovali, nema veze što još uvek niste deo sjajne promocije IGRAJ ZA KATAR.

U promociji mogu da učestvuju svi, pobednik može biti svako. Tako da nije bitno ako se uključite sa malim zakašnjenje. Samo je potrebno pažljivo da pratite sledeća upustva.

Za početak neophodno je da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs. Već na tom prvom koraku dobijate dvostruku korist.

Ne samo da ćete dobiti priliku da se krajem godine nađete na takmičenju kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu, već ćete dobiti jedan fenomenalan BONUS.

Za svakog novog registrovanog korisnika kladionica Meridian je spremila NEVEROVATAN BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kada se registrujete ono što je važno da znate jeste da je u toku jednog meseca neophodno da deponujete novac u iznosu od 5.000 RSD, kao i da vidite šta vas očekuje danas u Ligi šampiona kako biste najbolje odgovorili na izazov najbolje kladionice u regionu.

Današnji dan u elitnom evropskom fudbalskom takmičenju obeležiće duel između Atletiko Madrida i Mančester Sitija, odnosno Liverpula i Benfike.

Evo šta je sve potrebno da znate o pomenutim mečevima…

ATLETIKO MADRID – MANČESTER SITI, sreda 21.00

Tipovi i kvote: kec 4.50, iks 3.60, dvojka 1.85

U svom stilu, Atletiko Madrid i Čolo Simeone su još jednom pokazali igru koja se svrstava u antipropagandu fudbala, što je bilo dovoljno da sa minimalnim porazom napuste „Etihad“. „Jorgandžije“ sad očekuju da iz kontre mogu da dočekaju svoju priliku i tako izbace Mančester Siti koji je sigurno veoma umoran od nedeljnog derbija sa Liverpulom u Premijer ligi.

Da li će Atletiko Madrid još jednom pokazati da dopadljiva igra sa velikim posedom lopte nije uvek garant da možete da se „prošetate“ do završnice kao što je Liga šampiona?

LIVERPUL – BENFIKA, sreda 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.30, iks 6.00, dvojka 9.00

Reč je o meču koji treba da se okarakteriše kao formalnost. U fudbalu jesu čuda moguća, ali teško je očekivati da Benfika može da nadoknadi 3:1, pogotovu kada igra na gostovanju protiv ekipe kao što je Liverpul. Očekuje se da „Redsi“ lagano opravdaju to što su uslovno rečeno najlakšeg rivala u četvrtfinalu Lige šampiona.

Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs.

Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE