Predsednik Atletika oštro odgovorio Gvardioli

Fudbaleri Mančester sitija sinoć su u Madridu obezbedili plasman u polufinale Lige šampiona pobedom nad Atletikom, koristeći izuzetno defanzivnu strategiju i odbranivši minimalnu prednost iz prvog meča, pošto je na kraju bilo 0-0.

Ovo se nimalo nije dopalo domaćim fudbalerima, pa je došlo do nemilih scena pri kraju ovog duela, ali i nakon toga u tunelu.

Trzavice, međutim, nisu prestale ni posle prespavane noći, pa se oglasio predsednik španskog kluba Enrike Serezo, koji je oštro odgovorio treneru Sitija Pepu Gvardioli, posle njegove izjave da će “u praistoriji, danas i za sto hiljada godina biti teško braniti se protiv dve linije od po pet igrača”.

Mi smo tim sa ozbiljnim renomeom da bi neko mogao da nas uvredi. Na kraju se pokazalo da svako ima svoju praistoriju. Mi smo odigrali dobru utakmicu, napadački, a Siti je juče igrao praistorijski, branio se i postavio zid ispred svog gola. Svi su to videli. Siti je bio u potpunosti defanzivan tim. U drugom poluvremenu su jednom šutnuli na gol. Juče se pokazalo da svako ima svoju praistoriju, ironično je zaljučio predsednik Atletika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE