Danilović se prisetio istorijske noći Partizana

Košarkaški klub Partizan juče je okupio svoje legendarne asove koji su crno-belima doneli titulu šampiona Evrope 1992. godine.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović prisetio se istorijske titule šampiona Evrope koju je osvojio sa Partizanom.

Drago mi je da vidim ljude koji vole Partizan. Fuenlabrada je bila nešto što je vezano za naše osvajanje titule, ta ljubav i ta energija, to se retko viđa, a bio sam po svetu. Veliko im hvala. Ponoviću još jednom, trojka Saleta Đorđevića nam je svima promenila život, jasan je Danilović.

Danilović je bio najkorisniji igrač istorijskog finala sa španskih Huventudom sa 25 postignutih poena.

Danilović, Lončar, Stevanović, Petar Šarić (sin pokojnog Dragiše Šarića), Rebrača, Šilobad, Koprivica, Dragutinović, Nakić, Sinđelić, Mihajlovski, treneri Obradović i Gašić…članovi tadašnjeg menadžmenta Todorić i Ristanović, doktor Jakovljević, fizioterapeut Milić, ekonom Tomašević i službenik Rajković, uz opravdani izostanak Saše Đorđevića usled obaveza u klubu koji trenira, prisetili su se čuvene sezone 1991/92.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE