LIGA EVROPE: Rendžers u drami izbacio Bragu, Vest Hem protutnjao Lionom (VIDEO)

U polufinalu Lige Evrope igraće dva nemačka kluba, Ajntraht iz Frankfurta i Red Bul iz Lajpciga, kao i dva britanska, Vest Hem i Glazgov Rendžers.

Snage će međusobno odmeriti Vest Hem i Ajntraht, dok će u drugom polufinalu igrati Lajpcig protiv Randžersa.

Posle nerešenog rezultata u Engleskoj (1-1), fudbaleri Vest Hema su sa ubedljivih 3-0 savladali Lion na njihovom terenu.

Već na poluvremenu je bilo 2-0 zahvaljujući golovima Krega Dosona u 38. i Deklana Rajsa u 44. minutu.

Ubrzo je postavljen i konačan rezultat, kada je Džerod Boven zatresao mrežu već u 3. minutu nakon povratka na teren.

Rendžers je drmatičnom revanšu nakon produžetaka slavio sa 3-1.

Odlično je startovao škotski tim, pa je Džejms Tavernije sa dva gola već na poluvremenu doneo preokret u sveukupnom skoru svom timu.

On je bio precizan samo što je počela utakmica, u 2. minutu – kada je iskoristio odličnu aistenciju Žoe Ariba, koji je prebacio nekoliko protivničkih fudbalera posle centaršuta sa leve strane – kao i u finišu prvog dela igre sa penala.

Drugom golu je prethodio i crveni karton koji je zaradio Brazilac Tormena zbog oštrog starta, pa se činilo da nema mnogo prostora za preokret portugalske ekipe.

Ipak, vrhunac drame desio se kada je stvari vratio na početak David Karmo pogotkom glavom posle kornera koji je izveo Medeiroš.

Odlučujući pogodak bio je delo Jamajčanina Kemara Rufa u 101. minutu, kada je svoju drugu kvalitetnu asistenciju zabeležio Aribo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE