OGLASILI SE GROBARI: Podsetili na bitan sastanak!

Iako utakmica još nije počela, strasti su već uzavrele pred 167. večiti derbi.

Crvena zvezda sutra dočekuje Partizan u plej ofu, sa dva boda više.

Na današnjoj konferenciji za medije crno belih, njihove najvatrenije pristalice predale su prisutnima saopštenje.

U njemu su pomenuli da su se početkom marta sastali gensek FSS Jovan Šurbatović i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, u cilju destabilizacije Partizana.

Njihovu objavu prenosimo u celosti:

Ovim putem želimo da obavestimo javnost u Srbiji o susretu koji se odigrao početkom marta između generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, inače bivšeg člana vođstva navijačke grupe Crvene zvezde sa jedne strane i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa druge strane. Tom prilikom je dogovoreno da se na utakmicama koje bude igrao FK Partizan na sve načine spreči osvajanje bodova, tendencioznim suđenjem na štetu Partizana, a sve kako bi Partizan izgubio bodovnu prednost koju je u tom trenutku imao u odnosu na Zvezdu. Zauzvrat, Zvezdan Terzić je dao obećanje Šurbatoviću da Crvena zvezda neće biti protiv predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da se neće protiviti izboru Šurbatovića i njegovih kadrova u organe FSS. – istakli su Grobari.

Utakmica Zvezde i Partizana, igra se sutra od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE