Ivica Iliev o Zvezdi: Evo šta kaže o pričama da je ovo najbolji tim crveno-belih u poslednjih 30 godina

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev dao je intervjuu za “Večernje novosti” gde je pričao o Partizanu a pre sve o derbiju koji je iza nas.

Iliev je izjavio da Partizan nije iskoristio šanse u derbijima i da je njegova ekipa egal sa Crvenom zvezdom.

-Ostali smo bez gola koji smo po svemu zaslužili, jer smo bili bolji, a to se posebno odnosi na prvih 45 minuta. Na prethodnom derbiju smo iz naše greške i prve šanse protivnika primili gol, sada, eto, iz prilike Terzića kakvu ne pamtim da sam u skorije vreme video u utakmicama sa Zvezdom nismo stigli do prednosti. To su situacije kada si ili pukovnik ili pokojnik ili heroj ili tragičar, na našu žalost, Terzić je bio ovo drugo,rekao je Iliev i dodao:

-Mi smo u prvom i trećem okršaju sa Zvezdom bili bolji i to nismo uspeli da naplatimo pobedama, oni su taj drugi rešili u svoju korist i iskoristili neke naše slabosti. Vidim da provejavaju priče kako je ova Zvezda najjača u poslednjih 30 godina, a ako smo mi egal sa njima u derbijima, na tabeli i po učinku u Evropi, onda smo valjda i mi top-ekipa, ali takve teze nigde nema u pričama. Nadam se da ćemo se sresti još jednom u Kupu i unapred se radujem prilici da se ponovo odmerimododao je on.

Kada je reč o tituli Iliev je rekao.

-Ako me pitate da li verujem u osvajanje titule odgovor je da, naravno da verujem. Pa, ako je sve rešeno šest kola pre kraja, gde i mi i oni igramo protiv najboljih klubova u ligi, o kakvom takmičenju mi onda uopšte govorimo. Dajte onda da igramo samo derbije tokom sezone, pa da onaj ko ostvari bolji skor bude šampion. Mi verujemo do kraja, borićemo se maksimalno u svakoj utakmici, to je nešto što nam niko ne može oduzeti.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE