TRENER PSŽ-a: Nije ovo Plejstejšn

Fudbalski klub PSŽ šest kola pre kraja prvenstva Francuske ima15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Olimpik iz Marseja. Ukoliko ekipa Maurisija Poketina pobedi Anže u sredu oni će i matematički obezbediti titulu.

PSŽ je u nedelju u derbiju savladalo Marsej rezutatom 2:1, ali navijači tog kluba nisu zadovoljni igrama tima trenera Maurisija Poketina i ne mogu još da prežale poraz od Reala u Ligi šampiona.
Nakon pobedete Poketino je izjavio.

Nemam džojstik u rukama da vodim tim kao što je ovaj na Plejstejšnu ili Fudbal menadžeru. Mi ne igramo Plejstejšn, ovo je profesionalni fudbal. Radimo cele nedelje, treniramo i pripremamo se za utakmice, rekao je Poketino i dodao:

-Mnogi ljudi misle da je trenirati PSŽ isto kao da igrate Plejstejšn ili Fudbal menadžer. Nije to tako jednostavno. To nije realnost. U realnosti je potrebno mnogo rada i truda da bi se nešto uradi, a to se ne može dogoditi preko noći.

Ekipa iz Pariza je u osmini finala Lige šampiona eliminisana od Real Madrida

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE