Nakon velike borbe Lajović eliminisan sa Srbija opena!

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Srbija opena. Od njega je nakon velike borbe bio bolji Taro Danijel, 104. igrač planete, posle preokreta – 2:6, 6:1, 7:6(2) .

Oba tenisera su na početku osvojili svoje servis gemove. Kasnije je Lajović u trećem gemu prvi napravio brejk na meču. Kasnije je i po drugi put oduzeo servis Japancu.

Brzo je i ubedljivo naš teniser završio prvi set i poveo sa 1:0.

Međutim, problemi su došli u drugom setu, koji je Lajović lako izgubio. Ovoga puta je on dopustio rivalu da mu oduzme dva servisa i izjednači na 1:1.

Imao je Lajović ogromnu šansu da meč privede kraju u svoju korist, imao je vođstvo od 3:1 u gemovima i 40:0, međutim, sve se iskomplikovalo, a Japanac je uspeo da veže tri gema.

Međutim nije se predavao naš teniser, odmah je uzvrtaio ribrejkon, pa je došlo i do taj-brejka. Lajović je u ključnim momentima gubio neke neverovatne poene i na kraju izgubio meč.

Japanca u narednoj rundi čeka Holger Rune.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE