KATAR SE VIDI IZ MERIDIANA: Napravite VIKEND TIKET i obezbedite karte, put i smeštaj za Svetsko prvenstvo!

Opcija je mnogo, ali ukoliko pratite Meridian možete da napravite velike stvari. A, ako vam je potrebno mesto gde ćete pronaći najkvalitetniju ponudu za vrhunske fudbalske mečeve u Evropi – nema potrebe da istražujete i trošite vreme jer sve je na dohvat ruke!

Na sajtu kladionice Meridian možete da pronađete sve što je neophodno za brutalan vikend tiket. Ali, pre nego što pređemo na detalje imamo jedno važno obaveštenje…

Ako kojim slučajem još niste čuli, najbolja kladionica u regionu je organizovala do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR.

Pomenuta promocija omogućava igračima da se takmiče u fenomenalnim dnevnim izazovima. Tako se sakupljaju poeni, koji na kraju mogu da odluče putnike na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

U slučaju da ovog momenta želite da se uključite u ovo grandiozno takmičenje, nema nikakvih problema. Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs.

Prilikom otvaranja novog korisničkog naloga dobijate BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i uzivo kladjenje, kao i šansu da zaigrate za plasman na Mundijal.

A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Sve je tako jednostavno, a kako biste bili u toku sa aktuelnim dešavanjima u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR predlažemo vam da zapratite Meridian na društvenim mrežama.

A evo šta vam je kladionica Meridian spremila za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 23.04: Potrebno je pogoditi najviše parova sa igrom prvo poluvreme oba tima daju gol. Tiket NE MORA biti dobitan!

Kao što vidite idealan podsticaj da pogledate u ponudu kladionice Meridian i vidite da li ima nešto za vas što može da vam pomogne da napravite vikend tiket.

Naravno, kao i uvek tu je i Meridianova mala asistencija.

ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 2.30, iks 3.45, dvojka 3.20

Kako se sezona polako približava kraju na red dolaze ključne borbe za što bolju poziciju na tabeli. Jedan takav duel donosi nam Premijer liga u 34. kolu. Utakmicu će odigrati ekipe Arsenala i Mančester junajteda koje trenutno pretenduju na petu poziciju koja vodi sledeće godine u Evropu. Poraz nije opacija, zbog čega treba očekivati veoma kvalitetan fudbal na obe strane.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.70

BAJERN MINHEN – BORUSIJA DORTMUND, subota 18.30

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 5.80, dvojka 6.40

Da li ste spremni za svemirski fudbal? Fudbaleri Bajern Minhena i Borusije Dortmund su pokazali da se nalaze u dobroj formi. U prethodnom kolu su na brutalan način deklasirali svoje protivnike, tako da u dobrom raspoloženju dočekuju veliki derbi nemačkog fudbala. Ni situacija na tabeli nije zanemarljiva. Do kraja Bundeslige ostalo je svega četiri kola, a razlika između prvoplasiranog Bajerna i drugoplasirane Borusije iznosi devet bodova. Potpuno je jasno da Bavarcima pobeda donosi novu titulu šampiona, samo ostaje da se vidi da li „milioneri iz Dortmunda“ mogu da produže svoje šanse barem na još jednu nedelju.

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 1.70

LACIO – MILAN, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.85, iks 3.25, dvojka 2.45

U Italiji je svako kolo derbi! Fudbaleri Milana imaće još jedan zadatak u nameri da ostanu na vrhu italijanske Serije A. „Roso-neri“ idu na megdan Laciju koji očajnički pokušava da se nađe među prvih pet timova. Svakako veliki adut na strani Rimljana može da bude to što u svojim redovima imaju najeefikasnijeg napadača na Apeninskom poluostrvu. Ali, pitanje je da li raspoloženi Ćiro Imobile može da bude dovoljan da se nadigra Milan na „Olimpiku“.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

BARSELONA – RAJO VALJEKANO, nedelja 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.35, iks 5.60, dvojka 9.20

Katalonski velikan ima problem, nalazi se u seriji od dva poraza, što svakako ne prija pred nastavak borbe u domaćem prvenstvu. Izabranici Ćavija Ernandeza moraju brzo da nađu izlaz iz krize, a dobra prilika biće protiv posrnulog Rajo Valjekana. Teško je reći, ali ko zna šta bi se dogodilo da Rajo Valjekano nije imao impresivan start sezone. Tim iz Madrida ne zna za pobedu više od dva i po meseca, a teško je očekivati da može da iznenadi Barsu na „Kamp Nou“.

Šta vi mislite?

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 1.85

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE