Sampdorija izborila bod vredan opstanka, sjajni Darko Lazović (VIDEO)

Fudbaleri Sampdorije remizirali su u Veroni rezultatom 1-1 u 34. kolu Serije A, što je bod koji je praktično vredan opstanka za tim iz Đenove.

Domaćin je dominirao na terenu i imao mnogo više šuteva ka golu (12-4), a u ofanzivnom delu se posebno istakao Darko Lazović, sa dva upućena šuta i nekoliko kvalitetnih dodavanja.

Ipak, njegov tim je dugo morao da juri rezultat. U finišu prvog poluvremena Franćesko Kaputo je prvo promašio penal, ali je potom odmah došao do lopte i doveo goste u prednost. Tome je prethodio faul defanzivca Verone Koraja Gintera u svom šesnaestercu.

Rezultat je poravnao Đanluka Kaprari u 78. minutu, kada je posle odlične lopte koja mu je upućena uspeo da zaobiđe golmana.

Gotovo celu utakmicu, do 92. minuta, odigrao je i srpski vezni fudbaler Ivan Ilić.

Verona je 9. na tabeli sa 49 osvojenih bodova, dok je Sampdoriji ovaj bod jako značio u borbi za opstanak, pošto su sada na 16. mestu sa 30 bodova, što je 8 više u odnosu na Salernitanu, koja je poslednja u zoni ispadanja, ali ima i utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE