Ben sačuvao Zvezdin tron

Crvena zvezda – Čukarički 1:0 (1:0)

Ben 40′

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Dragović, Eraković, Rodić , Sanogo, Ivanić, Kanga (od 90+1′ Pankov), Katai (od 90+1′ Krstičić) , Ben (od 65′ Srnić), Pavkov(od 65′ Omoižuanfo)

Čukarički: Mićović , Rogan, Šapić, Stevanović (od 58′ Roganović), Tošić , Puškarić, Mijalović, Kovač, Lukić (od 58′ Ergelaš), Savić Aganspahić

Fudbaleri Crvene zvezde, savladali su Čukarički u trećem kolu plej ofa Superlige Srbije. Po kišnom vremenu, crveno beli su slavili minimalnim rezultatom. Duel nije obilovao šansama, ali je tim Dejana Stankovića zadržao bodovnu prednost nad Partizanom.

Na početku meča, crveno beli su imali loptu u svom posedu. Nije bilo izglednih šansi sve do 22. minuta, kada Rodić nakon kornera nije pronašao nijednog saigrača.

Potom je pokušao Katai iz slobodnjaka, ali je njegov šut živi zid skrenuo u korner. Najbolju priliku je u 27. minutu propustio Milan Pavkov. Nakon kornera, pogodio je stativu.

Nakon toga, Miladin Stevanović je odlično šutirao, ali je Borjan još bolje odbranio.

Zvezda je stigla do vođstva u 40. minutu preko El Fardu Bena. Odlično se snašao posle odbitka nakon šuta Seku Sanoga.

Pred sam kraj poluvremena, Zvezda je imala priliku da duplira vođstvo. Pavkov je pogodio Šapića, a potonju grešku Mićovića, otklonila je odbrana Brđana.

Zvezda je u 54. minutu imala preko Ivanića šansu, ali je Mićović uspeo da mu nogom odbrani šut. Potom se četiri minuta kasnije, Borjan požalio na povredu.

On se potom u 67. minutu sudario sa saigračem Strahinjom Erakovićem. Ozbiljnije se povredio, pa je zato meč u tom trenutku bio prekinut.

U nastavku je Ohi propustio veliku priliku u 75. minutu. Tempo meča je potom splasnuo. Međutim, Čukarički je u 88. minutu mogao do izjednačenja.

Mitar Ergelaš je iskoristio grešku Erakovića, ali ga je izblokirao Gajić. Meč se završio pobedom Zvezde, koja ostaje prva na tabeli.

Tim dejana Stankovića u narednom kolu gostuje Vojvodini, dok Čukarički dočekuje Radnički iz Niša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE