TRENER PSŽ-a TVRDI: Mbape ostaje!

Pred ligašku utakmicu u kojoj će Pari Sen Žermen gostovati Strazburu u petak, trener pariskog kluba Maurisio Poketino govorio je o svom, ali i statusu jedne od najvećih zvezda svetskog fudbala Kilijana Mbapea.

Iako se već odavno govorilo o odlasku hitronogog Francuza u Real Madrid, pošto mu ističe ugovor na kraju sezone koji još uvek nije produžio, Poketino ne smatra da je to tako.

Pošto PSŽ nije ostvario primarni cilj, a to je osvajanje Lige šampiona, nakon formiranja pravog drim tima, gotovo da je očekivan i odlazak Argentinca sa klupe ovog kluba. On, međutim i za sebe i za Mbapea tvrdi da će ostati 100%.

Ipak, kako kaže, to je trenutno stanje.

To je ono što osećam na današnji dan. Ne mogu ništa drugo da kažem, osim da se danas tako osećam. Nije bilo nikakvih konkretnih razgovora, mimo onoga što je po uobičajenom rasporedu. Imamo prirodan odnos, komuniciramo na razne teme. Naravno da to može promeniti u odnosu na okolnosti, ali trenutan odnos i komunikacija koju imamo su dobri. Radimo vredno i sa odgovornošću, ne samo trenutno, već i razmišljamo o budućnosti, izjavio je trener novog francuskog šampiona.

Nedavno se pojavila i informacija da je kapitenska traka adut na koji u Parizu računaju kako bi zadržali jednog od najboljih fudbalera sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazović efektnim golom otežao situaciju Atalanti (VIDEO)

Fudbaleri Atalante i Verone remizirali su u Bergamu u sklopu 32. kola Serije A, pošto je duel završen rezultatom...

POVEZANE OBJAVE