LUDILO U MERIDIANU: Najveće kvote na svetu + karta za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Kladionica Meridian ponovo pravi fenomenalne kombinacije. Zbog toga ne treba da čekate ni sekund, već odmah da pogledate šta je sve u ponudi. Nešto sigurno ima primaljivo za vas!

Naravno, tu na prvom mestu nikako ne smemo da zaboravimo do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima koje je startovalo 1. aprila.

IGRAJ ZA KATAR je promocija u organizaciji kladionice Meridian, oboreni su svi rekordi, ali daleko od toga da je tu kraj.

Kao što su svi registrovani korisnici do sada imali priliku da se uvere, svakoga dana stiže novi izazov, bodovi se sabiraju i samo oni najuporniji i sa najviše kladioničarskog znanja će dobiti priliku da ih Meridian odvede na Mundijal.

Svi igrači koji imaju otvoren nalog na meridianbet.rs do sada su se takmičili u raznim izazovima koji su sadržali razne sportske i slot igre, a sa takvom praksom se nastavlja i danas.

Kao i uvek izazov će biti veoma interesantan, a evo šta je to spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 29.04: Kladite se da gost pobeđuje! Neophodno je pogoditi najviše parova sa igrom konačan ishod 2. Ukoliko nema tiketa sa svim dobitnim parovima – računaju se i nedobitni tiketi! MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Znamo, ponuda je primamljiva, ako se kojim slučajem još uvek niste registrovali na meridianbet.rs nema nikakvih problema, vremena još uvek ima sasvim dovoljno.

Prilikom otvaranja korisničkog naloga ne samo da ćete dobiti mogućnost da učestvujete u takmičenju IGRAJ ZA KATAR, već će vas sačekati jedno malo iznenađenje.

Kladionica Meridian svakom novom registrovanom korisniku poklanja BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i uzivo kladjenje.

A kako najbolje možete da iskoristite pomenuti bonus? Tako što ćete pogledati najveće kvote na Balkanu. Sve to ima na meridianbet.rs, a mi ćemo vam pružiti malu pomoć.

NJUKASL – LIVERPUL, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 6.80, iks 4.70, dvojka 1.45

Jedna serija se mora završiti. Nakon toga što su „svrake“ dugo bile na ivici ispadanja usledila je totalna rapsodija. Verovali ili ne, Njukasl se trenutno nalazi na devetoj poziciji engleske Premijer lige.

Crno-beli su u seriji od četiri pobede, ali sada na red dolazi duel sa Liverpulom koji igra u fenomenalnoj formi.

Izabranici Jirgena Klopa nisu izgubili od početka marta, a naredno gostovanje sigurno vide kao lepu priliku da nastave šampionsku trku sa Mančester sitijem.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.30

NAPOLI – SASUOLO, subota 15.00

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.80, dvojka 6.00

Napoli je konačno kažnjen za sve svoje propuste u italijanskoj Seriji A, što je rezultovalo time da realno nema šanse da sustigne prvoplasirani Milan.

Međutim, daleko od toga da ekipa Lućana Spaletija ima prostora za nove kikseve. Sada je imperativ da se zadrži mesto koje direktno naredne godine vodi u Ligu šampiona.

Naredni protivnik je Sasuolo koji je u nezgodnom ritmu zbog dva poraza u nizu, ali zeleno-crni više nemaju šta da izgube, nalaze se na bezbrižnom desetom mestu i teško da mogu napredovati ili nazadovati u predstojeća četiri kola.

Predlog za igru: GG

Predlog za igru: 1.65

ATLETIK BILBAO – ATLETIKO MADRID, subota 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.00, iks 3.00, dvojka 2.50

Ostalo je još pet kola do kraja španske La Lige, što znači da Atletiko Madrid mora ozbiljno da se posveti finišu sezone zbog činjenice da ima samo četiri boda više u odnosu na petoplasirani Betis.

Međutim, kako bi se ostvario direktan plasman u Ligu šampiona neophodan je kontinuitet, a činjenica je da tim Čola Simeonea nema tako nešto.

Naredni rival je Atletik Bilbao koji ima ambicije da „pojuri“ Evropu, ali samo ako uspe da poveže nešto bolje rezultate do kraja. Biće jako zanimljivo i da dobro treba da obratite pažnju na pomenuti par.

Predlog za igru: GG&0-2

Kvota u Meridianu: 5.60

VEST HEM – ARSENAL, nedelja 17.30

Tipovi i kvote: kec 4.30, iks 3.60, dvojka 1.80

Bitka za Evropu se nastavlja u engleskoj Premijer ligi.

Arsenal gaji snažne ambicije da će bez problema uspeti da obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne godine, dok sa druge strane Vest Hem pokušava da uhvati priključak za timovima koji se trenutno nalaze na mestima koja vode u Ligu konferencija, odnosno Ligu Evrope.

Forma „tobdžija“ nam govori da će oni biti ti koji će imati nešto više incijative, ali daleko od toga da treba otpisati „čekićare“, oni su već mnogo toga odradili ove sezone, može svašta da se dogodi.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.25

MILAN – FIORENTINA, subota 15.00

Tipovi i kvote: kec 1.75, iks 3.65, dvojka 4.90

Pred nama je još jedan vikend, što znači da ekipa Milana mora da ostavri još jedan trijumf kako bi ostala na prvom mestu italijanskog šampionata.

„Roso-neri“ imaju trenutno dva boda više u odnosu na drugoplasirani Inter. Do kraja prvenstva ostalo je još četiri meča, tako da će biti jako interesantno.

Da li Milan eventualnom pobedom nad Fiorentinom može da zadrži ozbiljne šanse da osvoji „Skudeto“?

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 2.15

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE