STANKOVIĆ PRED VOŠU: Svi hoće da nas pobede

Fudbaleri Crvene zvezde, gostuju Vojvodini u 4. kolu plej ofa Superlige Srbije.

Crveno beli imaju dva boda prednosti u odnosu na Partizan.

Pred sutrašnji duel, svoja očekivanja je izneo njihov trener Dejan Stanković:

Ne opušta nas forma Vojvodine, jer je Zvezda motiv za svakog. Svi hoće da nas pobede. Pred gostovanje TSC-u, moj prijatelj Lazetić je izjavio da hoće da pobedi Crvenu zvezdu i napravi nešto veliko i meni se to sviđa. Videli ste i Čukarički, došli su sa velikim motivom. Tako da, ne vidim da će nam biti lako u Novom Sadu, jer smo tim koji svako želi da pobedi. – rekao je on.

Potom je dodao:

Od preostalih utakmica, na papiru nam je možda ovo i najteži meč do kraja sezone, ali imali smo mnogo takvih utakmica od početka takmičarske godine. Na startu sezone jesmo remizirali sa Vojvodinom, ali to je daleko iza nas, bio je jul prošle godine… Već sada imamo 50 odigranih utakmica, forme i statusi ekipa su se promenili. Imamo svoje ciljeve, ima i Vojvodina – hoće da igraju Evropu. Slušao sam izjave njihovog trenera Radojičića koji tvrdi da nije nemoguće da se plasiraju u Evropu, iako imaju težak raspored. Svakako ova utakmica može da se svrsta u derbi kola. – zaključio je Stanković.

Meč na stadionu “Karađorđe” igra se sutra od 17 časova.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu!?

Kako prenosi italijanski novinar Mateo Andreani, šampion ABA lige KK Partizan pronašao je prvo pojačanje za narednu sezonu. Crno-beli su...

POVEZANE OBJAVE