Titula sve bliže, Zvezda ubedljiva u Novom Sadu!

Vojvodina – Crvena zvezda 0:3 (0:2)

Snaogo 3′, Katai 34′, 70′

Vojvodina: Rockov , Lazarević, Kovačević, Jeličić, Devetak , Kabić, Topić (od 73′ Miletić) ,Vukadinović (od 68′ Nešković), Simić, Zukić (od 79′ Busnić), Matić (od 73′ Vukčević)

Crvena zvezda: Borjan, Gajić (od 75′ Pićini), Rodić, Eraković, Dragović, Sanogo (od 75′ Motika) , Srnić, Kanga (od 75′ Krstičić), Ben (od 75′ Pankov), Katai, Pavkov (od 48′ Omoižuanfo)

Fudbaleri Crvene zvezde, pobedili su Vojvodinu u 4. kolu plej ofa Superlige Srbije. Aleksandar Katai je posebno bio raspoložen protiv svog bivšeg tima. Zvezda je sada zadržala minimum dva boda prednosti u odnosu na Partizan, tri kola pre kaja šampionata.

Zvezda je veoma brzo povela već u trećem minutu. Strelac je bio Seku Sanogo, koji je skrenuo šut Milana Pavkova u mrežu.

Tek u 11. minutu, Vojvodina je uputila šut preko Kabića, ali je to lako uhvatio Borjan.

Od početka meča, Zvezda je nametnula svoj ritam igre. Voša zbog toga ima teškoća u iznošenju lopte sa svoje polovine.

Duplirali su prednost crveno beli u 34. minutu preko Aleksandra Kataija, koji je lako savladao Rockova u situaciji 1 na 1. Pre toga ga je odlično uposlio Slavoljub Srnić.

Nakon drugog pogotka Beograđana, usledio je period mirnije igre, tako da je Zvezda otišla na odmor sa velikim kapitalom.

U nastavku je pokušao Zukić, ali je Borjan intervenisao. Zatim je dvaput šutirao Katai, ali je ovog puta Rockov bio na visini zadatka.

Vojvodina je energičnije ušla u drugo poluvreme, imajući nekoliko polu šansi. Ipak, Crvena zvezda je u 70. minutu postigla treći gol, a drugi za Aleksandra Kataija, ovog puta iz slobodnog udarca.

Tome je kumovala greška pominjanog Emila Rockova.

Od tada nije bilo izglednijih šansi na obe strane.

Zvezda je ostvarila bitan trijumf, i prebacila pritisak na Partizan koji igra večeras protiv Napretka.

Vojvodina je zabeležila treći za redom neuspeh u plej ofu.

Naredne subote, Zvezda dočekuje niški Radnički, a Vojvodina gostuje Partizanu.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE