Stojković savetovao Vlahovića, otkrio plan za Ligu nacija

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković, govorio je u intervjuu za italijanske medije o Dušanu Vlahoviću i predstojećoj Ligi nacija.

Srpski napadač ušao je u golgeterski post, a zamenjen je u 79. minutu.

Imao je dobar početak u novom klubu. Gledao sam ga protiv Venecije, najvažnija stvar za klub jeste pobeda. Svi su očekivali da će dati gol, ali još uvek nisam video njegov fizički maksimum. Dušan može bolje od ovoga, pritisak je zaista ogroman. Pričao sam sa njim tri ili četiri dana pre utakmice sa Portugalijom. Pitao me je o svojoj budućnosti, razgovarali smo o PSŽ-u, Barseloni, Realu, Juventus… Dušanu sam rekao da ostane u Italiji i da ne menja ligu gde se snašao dobro. Italija je zemlja fudbala na koju se navikao, nisam njegov agent, ali sam ga savetovao da ide u Juventus. – rekao je on za “Tuto Juve”.

Otkrio je Piksi i deo taktičkih zamisli pred mečeve u Ligi nacija:

Počeo sam da ga teram da igra kao prvi napadač, onda se Mitrović vratio u svoju prepoznatljivu formu i sada ih koristim zajedno. Za mesec dana biće Liga nacija, za sada je ideja da na teren izađu i Dušan i Aleksandar od prvog minuta. – zaključio je Stojković.

Orlovi prvi meč u Ligi nacija igraju za tačno mesec dana, a ugostiće selekciju Norveške.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE