BIŠEVAC PORUČUJE: Ovaj igrač Zvezde je u fokusu

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Milan Biševac, nakon igračke karijere je postao menadžer.

O svojim iskustvima i bivšem klubu, on je komentarisao u intervjuu za Maxbet.

Krenuo sam ovim putem, kroz karijeru sam upoznao dosta ljudi, imam kontakte… Polako se spremam da posetim klubove pošto se bliži prelazni rok, a između ostalih imaću sastanak u Remsu i Nici. Tržište je suženo i neki prosečan kvalitet se plaća 15-20 miliona evra, što nije bio slučaj ranije. Zanimljivo je i da iskusne zvezde kao što su Modric, Ronaldo, Mesi i pored godina i dalje donose prevagu. – rekao je on.

Osim PSŽ-a, komentarisao je i igre Crvene zvezde za koju je takođe nastupao:

Zvezda je podigla evropski rejting, što je za pohvalu. Za još neki iskorak potrebna je jača liga. Iskusni igrači donose prevagu, rezultat, ali zarada je na mladima do 23 godine, ako je za top nivo.U fokusu je svakako Strahinja Eraković. On je trenutno najtraženiji. Igra standardno, pokazao se u derbijima i jakim utakmicama. Nije lako doći do vrha, treba dosta odricanja i nekima je potrebno više vremena da posle omladinskog staza pređu u seniorski fudbal. – završio je Biševac.

On je za Zvezdu nastupao od 2004. do 2007. godine.

Na 24 meča, zabeležio je samo jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE