BORJAN ZNA CILJ: Atmosfera u ekipi je fantastična

U narednom kolu plej ofa, fudbaleri Crvene zvezde, u subotu će dočekati niški Radnički.

Pored tog meča, crveno beli imaju još dva susreta.

Imaju dva boda više u odnosu na večitog rivala u borbi za titulu šampiona Srbije.

Pred taj susret, o svojim očekivanjima je govorio Zvezdin čuvar mreže, Milan Borjan.

Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmice u utakmicu i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune. – rekao je on za klupski sajt.

Pored toga, pozvao je sve navijače da dođu u što većem broju:

Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača. Iz meča u meč su naš dvanaesti igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj. – zaključio je Borjan.

Meč Crvene zvezde i Radničkog, igra se u subotu od 17 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE