Ristić i Novak brutalni u porazu Fuenlabrade od Andore u borbi za opstanak! (VIDEO)

Košarkaši Fuenlabrade poraženi su od polufinaliste Evrokupa Andore sa 92-84, u sklopu 32. kola španske ACB lige.

Najistaknutiji pojedinci u gostujućem timu bili su srpski košarkaši Dušan Ristić i Jovan Novak. Ristiću je skok falio za dabl-dabl učinak, pa je na kraju sakupio 21 poen i 9 skokova, dok je Novak dostigao taj podvig, zabeleživši po 10 poena i asistencija!

Većim delom prvog poluvremena timovi su se smenjivali u prednosti, ali kada je domaćin stekao dvocifreni suficit tokom druge deonice, više nije ispuštao prednost, iako je ona varirala.

Pored srpskih košarkaša, standardno zapažen je bio i njihov saigrač Brazilac Leandro Meindl sa 13 poena, 4 asistencije i 3 skoka. Dragan Milosavljević je upisao 5 poena i asistenciju.

U pobedničkom timu je ubedljivo najzapaženiji bio bivši košarkaš Partizana Kodi Miler-Mekintajer sa 25 poena, 9 asistencija i 5 skokova.

I pored pobede, Andora je i dalje na pretposlednjem mestu i u zoni ispadanja, sa 10 pobeda i 22 poraza, a mesto ispred je upravo Fuenlabrada sa istim učinkom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VESTI PRED JAVOR: Ništa od Serije A, sprema se veliki povratak u Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra nastavljaju prolećni deo sezone na gostovanju Javoru. Crveno-beli će pokušati da zadrže +4 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE