Džikić nakon poraza: Promašivali smo iz otvorenih pozicija

U prvom meču polufinalne serije plej-ofa košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Budućnosti rezultatom  82:66. 

Trener poražene ekipe Aleksandar Džikić čestitao je beogradskoj ekipi na zasluženoj pobedi.

– Zaslužena pobeda Partizana u prvom meču polufinalne serije. Ima dosta stvari o kojima moramo da povedemo računa u periodu koji sledi. Tu pre svega mislim na čvrstinu o kojom sam pričao i pre meča. Promašili smo ogroman broj šuteva iz otvorenih pozicija. Ako želimo, a želimo da se vratimo u Beograd, moraćemo da odigramo daleko mudrije, jače i agresivnije u revanšu, istakao je Džikić i dodao:

Ne slažem se sa stavom da smo delovali nezainteresovano u pojedinim momentima. Jednostavno, nismo imali čvrstinu u reketu, olako smo se odlučivali na šut sa distance, iako nas nije služio. Problemi sa povredama nas prate od početka sezone, ne želim da pričam o tome šta bi bilo da je u sastavu Rid. Prvi meč smo već arhivirali, a misli usmerili ka revanšu. Ponavljam još jednom, kao želimo, a želimo pobedu, moramo da odigramo daleko čvršće i moramo da pogađamo iz otvorenih pozicija.

Revanš je na programu 15. maja u Podgorici, a u drugoj polufinalnoj seriji snage će odmeriti Crvena zvezda i Cedevita Olimpija. 

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Falko napravio prvi korak ka povratku u Italiju

Filipo Falko se sada već sa sigrunošću može svrstati u promašaje sportskog sektora Crvene zvezde. Krilni napadač nikako nije uspeo...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE