Džikić nakon poraza: Promašivali smo iz otvorenih pozicija

U prvom meču polufinalne serije plej-ofa košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Budućnosti rezultatom  82:66. 

Trener poražene ekipe Aleksandar Džikić čestitao je beogradskoj ekipi na zasluženoj pobedi.

– Zaslužena pobeda Partizana u prvom meču polufinalne serije. Ima dosta stvari o kojima moramo da povedemo računa u periodu koji sledi. Tu pre svega mislim na čvrstinu o kojom sam pričao i pre meča. Promašili smo ogroman broj šuteva iz otvorenih pozicija. Ako želimo, a želimo da se vratimo u Beograd, moraćemo da odigramo daleko mudrije, jače i agresivnije u revanšu, istakao je Džikić i dodao:

Ne slažem se sa stavom da smo delovali nezainteresovano u pojedinim momentima. Jednostavno, nismo imali čvrstinu u reketu, olako smo se odlučivali na šut sa distance, iako nas nije služio. Problemi sa povredama nas prate od početka sezone, ne želim da pričam o tome šta bi bilo da je u sastavu Rid. Prvi meč smo već arhivirali, a misli usmerili ka revanšu. Ponavljam još jednom, kao želimo, a želimo pobedu, moramo da odigramo daleko čvršće i moramo da pogađamo iz otvorenih pozicija.

Revanš je na programu 15. maja u Podgorici, a u drugoj polufinalnoj seriji snage će odmeriti Crvena zvezda i Cedevita Olimpija. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE