Nezadovoljni Donaruma dao ultimatum PSŽ-u: Povratak u Seriju A sve izgledniji?!

Đanlauđi Donaruma je prošlog leta stigao u PSŽ kao spektakularno pojačanje.

Donaruma je odlučio na kraju prošle sezone napustiti Milan nakon što je odbio potpisati novi ugovor, te je imao mogućnost da kao slobodan igrač bez odštete izabere novi klub.

Iako je imao nekoliko vrlo primamljivih ponuda na kraju je Donaruma odlučio potpisati za PSŽ i to samo nekoliko dana nakon što je s reprezentacijom Italije postao prvak Evrope.

Donaruma je na Park prinčeva stigao kao veliko pojačanje i činilo se da nema dileme da će biti prvi golman, ali to se nije dogodilo. Nakon što je Kejlor Navas ostao u klubu bilo je jasno da će se njih dvojica boriti za ‘jedinicu’.

Italijan ove sezone nije branio ni blizu onoliko koliko je očekivao zbog čega je poslao jasnu poruku upravi francuskog prvaka. Poručio je da želi ostati u klubu, ali da jednostavno moraju doneti odluku kada su u pitanju on i Navas.

“Želim ostati u Pari Sen Žermenu. Ovo nije bila jednostavna sezona jer sam branio pola utakmica i nisam mogao dati svoj maksimum”, kazao je Donaruma pa dodao:

“Konkurencija saNavasom opet sledeće sezone? Ne, neće biti tako. Klub mora napraviti izbor što se toga tiče.”

Ovaj 23-godišnji čuvar mreže je ove sezone u svim takmičenjima upisao 23 nastupa u dresu PSŽ-a, dok je Navas branio na 25 utakmica.

U italijanskim medijima sve se glasnije spominje mogući povratak Donarume u Seriju A, a kao favorit za njegov potpis ističe se torinski Juventus.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određeni arbitri za Evropsko prvenstvo!

Određeni su arbitri i za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati u Nemačkoj. Spisak je od 19...

POVEZANE OBJAVE