NAMEĆU SE KARIJU: Blistave partije srpskih košarkaša u Španiji

Košarkaši Fuenlabrade savladali su u gostima San Pablo Burgos u 34. kolu španske Endesa lige sa 83-66, uz nove blistave partije srpskih košarkaša.

Dušan Ristić je postigao 21 poen, uz 8 skokova i asistenciju, dok je Jovan Novak ponovo bio raspoložen za dodavanja, kojih je sakupio 12, na šta je dodao i 5 poena i 2 skoka. Po običaju, pridružio im se sa fantastičnim učinkom Brazilac Leonardo Meindl, koji je postigao 22 poena, uz 6 skokova i 2 asistencije.

U poraženom timu je Džerel Edi sakupio 14 poena, uz 7 skokova i asistenciju, dok je Kadi Lalan imao poen manje, 6 skokova i asistenciju. Bivši košarkaš Crvene zvezde Lendri Noko upisao je 4 poena i 2 skoka.

Tenerife je u tesnoj utakmici slavio na gostovanju Andori sa 77-75, a u pobedničkom sastavu se istakao Dejan Todorović.

On je postigao 12 poena, na šta je dodao 5 skokova. Najefikasniji na meču bio je košarkaš Andore i bivši igrač Partizana Kodi Miler-Mekintajer sa 23 poena, 6 asistencija i 5 skokova.

Od srpskih košarkaša se istakao i Marko Luković, koji je u pobedi svog Breogana nad Unikahom sa 93-84 zabeležio 13 poen i 3 skoka.

Najbolji u Breoganu bio je Džanan Musa sa 24 poena, 5 skokova i 3 asistencije, koji se tako vraća u najboljem izdanju nakon što je imao ozbiljnih problema sa zdravljem posle udarca koji je zadobio u jednom duelu.

U Unikahi je Dejan Kravić postigao 2 poena, uz po jedan skok i asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE