SERIJA A: Specija bolja od Udinezea u goleadi, Torino slavio u okršaju sredine tabele (VIDEO)

U večerašnjim utakmicama italijanske Serije A pobede su ostvarile ekipe Specije i Torina, a obe su ostvarene na gostovanjima.

Specija je slavila u Udinama protiv Udinezea, u duelu punom golova, sa 3-2.

Domaći su poveli u 26. minutu golom Nahuela Moline, u zanimljivoj situaciju kada je neposredno nakon toga došlo do situacije da su pomislili da je postignut pogodak glavom, odnosno da je golman Specije bio u golu prilikom intervencije, a potom je igrač gostiju “namestio” asistenciju Destiniju Udogiju, kada je hteo da otkloni opasnost, ali je pogodio pravo u protivničkog igrača, od kog se lopta odbila do strelca gola.

Već do poluvremena došlo je do preokreta. U 35. minutu rezultat je poravnao Danijele Verde, koji se našao u idealnoj poziciji posle centaršuta sa leve strane i volejom zatresao mrežu.

U trećem minutu zaustavnog vremena prvih 45 minuta Emanuel Gijasi je odlično okrenuo čuvara u šesnaestercu i doneo prednost od 2-1 Speciji.

U tom ritmu Specija je nastavila i odmah nakon povratka na teren. U 47. minutu Verde se našao u ulozi asistenta, a egzekutor je bio Đulio Mađore, za prednost od 3-1 gostiju.

Konačan rezultat u 94. minutu postavio je Pablo Mari, koji je postigao gol glavom posle precizne lopte iz slobodnog udarca koju je dobio od zemljaka Đerara Deulofeua.

Torino je bio bolji u Veroni od istoimene ekipe sa 1-0, u utakmici dva tima sa sredine tabele, odnosno devetoplasiranog i desetoplasiranog.

Jedini pogodak na meču postigao je Josip Brekalo u 19. minutu. On je na veoma efektan način, nakon što je sebi oslobodio prostora za šut u šesnaestercu, doneo prednost i pobedu svom timu, nakon što se lopta od prečke odbila u gol.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Bogdanović odličan u pobedi Atlante

Košarkaši Atlante pobedili su Portland rezultatom 120:106, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je odličnu utakmicu iza sebe.  Nekadašnji...

POVEZANE OBJAVE