PREMIJER LIGA: Totenhem jedva do pobede nad Barnlijem, noći na mestu koje vodi u LŠ (VIDEO)

Totenhem – Barnli (1:0)

Kejn (p.) 45+8′

Fudbaleri Totenhema savladali su na svom stadionu Barnli minimalnim rezultatom 1-0, u pretposlednjem kolu Premijer lige.

Oni će tako prenoćiti na 4. poziciji tabele, koja vodi u Ligu šampiona, i zadržati se tu bar do sutra, kada će njihov najveći rival Arsenal gostovati Njukaslu, a kojem sada beže dva boda.

Iako je Totenhem uputio mnogo više šuteva ka golu (21 naspram 8 gostiju), od čega je osam išlo u okvir gola, jedini gol je postignut sa bele tačke, i to u zaustavnom vremenu.

Totenhem je već na startu meča imao dve prilike, međutim oba puta se istakao golman gostiju Nik Poup.

I Barnli je imao svoju šansu, pa je Poupov kolega na drugoj strani jednako bio na visini zadatka.

Pevci su tek u finišu prvog poluvremena stekli prednost. Hari Kejn je u nadoknadi realizovao jedanaesterac, dosuđen posle faula nad Danilsonom Sančezom.

U nastavku, Barnli je pogodio stativu, a potom je Nik Poup ponovo odbranio udarac, ovoga puta Sona. Korejski fudbaler je sebi odlično oslobodio prostor za šut, koji je poslao pod prečku, ali nedovoljno za golmana Barnlija, koji je sprečio da prednost bude duplirana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE