ULOG JE OGROMAN – Novi pohod Novaka Đokovića na prvu titulu u 2022. godini!

Retko se dešava da teniser kao što je Novak Đoković bude bez trofeja u jednoj kalendarskoj godini do maja meseca.

Najbolji igrač na planeti još uvek nije uhvatio svoj prepoznatljiv ritam, ali to ne znači da turnir u Rimu nije pravo mesto za prekid negativnog niza.

Biće mnogo teško, ali je Novak Đoković u dosadašnjem delu turnira u glavnom gradu Italije podsetio na svoje najbolje dane, zbog čega je zasluženo došao do finala.

Ali, pre nego što krenemo na analizu nedeljnog finala, kao i fenomenalne ponude koju možete pronaći samo u kladionici Meridian, imamo jedno važno obaveštenje za sve one koji nisu upućeni u jedno veliko takmičenje.

Naravno, reč je o promociji IGRAJ ZA KATAR u režiji najbolje kladionice na Balkanu, koja je početkom maja objavila ko je prvi srećni dobitnik.

To je dalo podstreka igračima da nastave da se takmiče u raznovrsnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara. U promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači na meridianbet.rs, međutim otvaranje korisničkog naloga može da vam donese dvostruku radost.

Ne samo da ćete dobiti šansu da se borite za to da vas Meridian odvede na Mundijal, već ćete kao poklon inkasirati 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada ispunite sve potrebne uslove za ulazak u takmičenje IGRAJ ZA KATAR, sledi ono što su dugo čekali svi zaljubljenici u tenis.

Novak Đoković je na impresivan način došao do još jednog finala u svojoj karijeri. Sada je na redu borba za trofej i duel sa Stefanosom Cicipasom.

Kladionica Meridian je svesna važnosti pomenutog meča zato je pripremila najbolju moguću ponudu, koju možete pronaći samo na meridianbet.rs.

Uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE