BAROVIĆ O MEČU ODLUKE: Pitanje pobednika će odlučiti detalji

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice, obezbedili su majstoricu polufinala ABA lige protiv Partizana.

U neizvesnoj završnici, savladali su crno bele trojkom Vladimira Micova.

Obe ekipe će morati da idu na pobedu, a pred taj duel je o svojim očekivanjima govorio prvotimac Podgoričana Filip Barović.

Dobili smo meč koji je nosio prefiks biti ili ne biti. Savladili smo Partizan u situaciji kada smo na leđima nosili breme zvano kraj sezone u ABA ligi. Imali smo veliku podršku navijača, oni su nam ulili dodatnu energiju da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Nismo smeli da dozvolimo da ispustimo dvocifrenu prednost i dođemo u situaciju da utakmicu odlučuje jedna lopta, ali je pomenuta lopta završila u našim rukama, pa sada misli usmeravamo ka majstorici koja nas očekuje u Beogradu. – izjavio je on za Sportklub.

Potom je pomenuo predstojeću majstoricu:

Što se trećeg, odlučujućeg duela tiče, znamo šta treba, a znamo i šta ne treba da radimo. Međutim, staro je pravilo da je u jednom meču sve moguće. Uveren sam da će pitanje pobednika odlučiti detalji, nijanse. Partizan je u blagoj prednosti jer će imati ogromnu podršku sa tribina, ali imamo dovoljno iskustva i snage, da izađemo na parket, damo sve od sebe i pokušamo da stignemo do pobede i plasmana u finale. – zaključio je Barović.

Satnica odlučujućeg meča još uvek nije poznata, obzirom da se u Beogradu ove nedelje održava završni turnir Evrolige.

Foto: KK Partizan NIS/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE