Nadal: To što se desilo je prošlost

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal pobedio Džordana Tompsona u prvom kolu Rolan Garosa.

Španski teniser je nakon pobede rekao da neće mnogo da se osvrće na povredu stopala i da će publika na Rolan Garosu videti najbolje od njega.

-Samopouzdanje je veće kada osvojite Monte Karlo, Barselonu, Madrid i Rim. Kada pobedite više mečeva i turnira imate više samopouzdanja. Protivnici takođe imaju taj osećaj. Kada to nije slučaj, stvari su drugačije. Nisam očekivao da ću osvojiti 15 trofeja u Monte Karlu i Rimu. Imao sam povredu i to je to. To što se desilo je prošlost, sada smo ovde. Na Rolan Garosu smo. Ovde sam da pokušam da dam najbolje od sebe, rekao je Nadal i dodao:

-Kakav je moj nivo samopouzdanja, kako stvari idu, da li sam imao povredu, ne znam. Nikad se ne zna. Nisam veliki fan toga ‘ako’. To je opasna reč. Sada je trenutak da se prihvati situacija. Uložiću napor svakoga dana da budem bolji i bolji. Videćemo dokle će me to odvesti.

Nadalov naredni protivnik je Korentin Mute, 139. igrač sveta, koji je pobedio Stena Vavrinku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE