PARTIZANOV SASTAV ZA DERBI: Bez bonusa i Natha

Posle prokockanih 5 bodova prednosti i izgubljene titule od večitog rivala Crvene zvezde, fudbalerima Partizana ostaje da utisak poprave eventualnim osvajanjem Kupa i pobedom u derbiju za kraj sezone, za šta će imati šansu sutra od 18 časova, u finalu drugog po značaju takmičenja u našoj zemlji.

Kako trenutno stvari stoje, trener Alaksandar Stanojević neće naročito računati na bonuse, pa ne bi trebalo očekivati da od starta u igri budu ni Nemanja Jović, koji nije ni pokazivao zavidnu formu u poslednje vreme, a ni poletni Nikola Terzić.

Ono što najviše može da zabrine navijače, to je da ni ovaj derbi neće od starta početi Bibras Natho, usled povrede.

Umesto njega će se u startnih 11, kao i na prethodnom derbiju, najverovatnije naći takođe iskusni Miloš Jojić – kome nije strano ni rešavanje najveće utakmice srpskog fudbala – a čijom igrom je u plejof okršaju velikih rivala bio zadovoljan Stanojević.

Na centralnom delu terena očekuje se tandem Saša Zdjelar – Marko Jevtović, koji se pokazao kao dobitna kombinacija, dok se na golu već ustalio Nemanja Stevanović.

Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Marković, Jojić, Menig – Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Problem u najavi: Duljaj najavio sebi novu kaznu

U 173. večitom derbiju suspendovanog Igora Duljaja zameniće Albert Nađ, a komunikacija trenerskog tandema mogla bi da izazove dodatne...

POVEZANE OBJAVE