ODBOJKAŠICE SPREMNE: “Liga nacija je teško takmičenje”

Odbojkašice Srbije, počinju učešće u novom izdanju Lige nacija.

One će sutra ujutru otputovati u Ankaru, gde će se igrati mečevi prvog kola.

Trener Danijele Santareli, odlučio se za 14 igračica koje će povesti na put:

Tehničari: Bojana drča (Crvenazvezda) i Slađana Mirković (Alba Blaž, rumunija)


Korektori: Ana Bjelica (Valefolja, Italija) i Jovana Zelenović (Jedinstvo, Stara Pazova).


Libera: Teodora Pušić (Drezdner, Nemačka), Sanja Đurđević (Ub)


Blokeri: Jovana Stevanović (Busto Arsizio, Italija), Maja Aleksić (Volero le Kane, Francuska), Jovana Kocić (Alba Blaž, Rumunija) i Jelena Delić (Crvena zvezda)


Primači: Brankica Mihajlović (bez kluba), Katarina Lazović (Monca, Italija), Sara Lozo (Proton Saratov, Rusija) i Jovana Mirosavljević (Železničar, Lajkovac)

Osećam se dobro. Počeo sam da radim nakon jedne pune sezone u Koneljanu. Došao sam sa puno energije za ovaj nacionalni tim. Odradili smo nekoliko treninga, i atmosfera je veoma dobra. Moram da razumem devojke, i one moju viziju odbojke. Liga nacija je teško takmičenje, sa četiri meča u pet dana i nije jednostavno. Ovo je prvi turnir u Ankari. Nakon povratka, odradićemo nekoliko treninga i menjaću igračice jer je takmičenje dugo. – rekao je Santareli.

Prvi meč, Srbija će igrati 1. juna protiv Belgije. Onda im slede dueli sa Tajlandom (2. jun), Bugarska (3. jun), i Holandijom (5. jun)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI PUT U ISTORIJI: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi, 174. večiti derbi. Crveno-beli su slavili u prvenstvenom sa 3:2, a večeras...

POVEZANE OBJAVE