RADONJIĆ PRED DRUGI MEČ: Moramo biti veoma skoncentrisani

Košarkaši Crvene zvezde, pobedili su Partizan i poveli u finalnoj seriji ABA lige.

Već sutra, ova dva tima igraju svoj drugi susret.

Pred meč, na konferenciji za štampu je govorio trener crveno belih Dejan Radonjić.

Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren.  Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti! Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče. – rekao je on.

Uz njega, prvotimac Ognjen Dobrić sa dozom opreza pristupa tom duelu:

Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve! Pozivam naše navijače da dodju sutra u još vecem broju i pruđe nam još veću i još glasniju podršku!. – izjavio je.

Zvezda i Partizan, igraju sutra susret od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE