Nadal pred duel sa Đokovićem: Evo šta je izjavio

Dva sjajna tenisera Rafael Nadal i Novak Đoković sastaće se u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Španski teniser ističe da nikada ne zna kada može opet da se povredi i da je ovo možda poslednji meč u karijeri na Rolan Garosu.

-Ne znam 100 odsto, moj prošli meč s njim je bio prošle godine ovde. Nisam igrao ovakve mečeve poslednja tri meseca, biće to veliki izazov. Pobedio je poslednjih devet mečeva u nizu… Znam kakva je moja situacija i prihvatio sam je. Ne mogu da se žalim mnogo, stigao sam u četvrtfinale Rolan Garosa. Pre dve nedelje sam se samo nadao, nisam znao da li ću igrati“, izjavio je Nadal i dodao:

-Uživam u činjenici da sam ovde godine, svaki meč ovde je možda moj poslednji na Rolan Garosu. Prolazim kroz težak proces. Ne znam sta će se desiti u bliskoj budućnosti, pa zato pokušavam da uživam koliko mogu i da igram mečeve i da živim san igrajući tenis. Stigao sam u delu rundu RG igram protiv najboljeg na svetu, želim da dam sebi šansu da igram na najvišem nivou mogućem.

Meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na programu je u utorak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SITI SVE BLIŽI PRVOM MESTU I TITULI: Vulvsi ispraćeni sa pet golova, a četiri su Halandova! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su na Etihadu savladali Vulverhempton sa 5-1 u 36. kolu Premijer lige. Tako je tim...

POVEZANE OBJAVE