TERZIĆ O PLANOVIMA: Došlo je vreme da Zvezda dovodi najbolje igrače

Pobedom u Kupu Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su odbranili duplu krunu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, govorio je o planovima za budućnost.

Posebno se fokusirao na transfer politiku, u želji da se napadne plasman u Ligu šampiona.

Mi moramo stalno da budemo šampioni. Tako moraju da misle svi u klubu. Kad ustanu, kad spavaju, ujutro, pobedne i uveče. Zvezda mora da bude šampion. Nekada se iz kluba bežalo, danas puškom ne možete da ih oterarte. To je za nas kompliment. Naši igrači imaju veće plate, redovne plkate, a zaradili su svojim radom svaki dinar. Klub je živ organizam, težak klub, najlepši kad pobeđuje, najteži kada se gubi. Nosimo veliki pritisak i stres. Kroz sve te faze je prošao i Dejan Stanković. Produžio je ugovor, prezadovoljni smo njegovim radom, on je srećan ovde. – rekao je on.

Potom se osvrnuo i na mogući odlazak Strahinje Erakovića:

Nismo tvrdi u stavu, naš stav je da ne može da ide, bar do kraja kvalifikacija. Posle će tržište da odluči. Mi očekujemo između 12 i 15 miliona evra od njegove prodaje. Bonus je igrač i sledeće godine i potreban nam je. Dolaze nam još dva perspektivna štopera Đurić i Leković, želimo i njima da otvorimo prostor. Prelazni rok je živa stvar. Ne može Terzić da kaže “ne” ako dođe 25 miliona evra.

Od odlazaka, najavio je rastanak i sa norveškim špice Ohijem.

Potom je zaključio priču govoreći o dolascima:

Došlo je vreme da Zvezda više ne dovodi polovnjake, već najbolje igrače. Želimo da budemo bolji od Dinama iz Zagreba i Olimpijakosa. Mi sa budžeztom od 35 miliona evra pravimo nestvarne rezultate. Kangvu smo platili milion evra. Pratili smo ga tri meseca, ekslodirao je. Imali smo prvu informaciju, bili smo brzi i uzeli ga. Da smo zakasnili izgubili bismo ga. Grof Božović je rekao uzmi dok ti ga nisu uzeli nispred nosa. On je ‘boks tu boks’ igrač, ubrzaće našu igru. – zaključuje Terzić.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE