VIŠE NEMA DILEME: Desni bek ostaje u Zvezdi

Posle Radovana Pankova, Crvena zvezda je rešila da u svoje redove zadrži i desnog beka Marka Gobeljića, navodi “Mozzart Sport”.

Činilo se da je univerzalac, sa primarnom ulogom desnog beka, bio blizu odlaska nakon mnogo godina, ali izgleda da se dogodio preokret.

Navodno bi trebalo da ugovor bude potpisan na dve godine, ali nije još uvek potvrđena informacija.

Izgleda da su rukovodstvo crveno-belih i trener Dejan Stanković, i pored toga što je izostajala minutaža za ovog fudbalera, procenili da im može pomoći u predstojećim izazovima svojim karakteristikama i univerzalnošću.

Ranije se postavljala dilema da li će ostati on ili Milan Gajić, kome takođe ističe ugovor, ali lako se može desiti da obojica produže ugovore.

Gajić se u poslednje vreme nametnuo kao prva opcija, ispred italijanskog reprezentativca Kristijana Pićinija, pa nije postojala dilema o želji za produžetkom saradnje sa šampionom sveta sa Novog Zelanda sa U20 reprezentacijom naše zemlje.

Međutim, došlo je do mimoilaženja u zahtevima, ali se jaz između dve strane sve više smanjuje i dogovor je blizu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE