BARSA DOVODI BEKOVE IZ PREMIJER LIGE: Gleda se ka Čelsiju i Sitiju!

Prema poslednjim informacijama trener Barselone Ćavi Ernandez smatra da su njegovom timu najneophodnija pojačanja u defanzivnoj liniji, i to na svim pozicijama.

Kako stoje stvari, izgleda da se ovog četa katalonski tim namerio na igrače kojima uskoro ističu ugovori u Čelsiju, i to mahom Španaca koji imaju želju da se vrate u domaći fudbal.

Već neko vreme se govori o mogućnosti realizacije transfera desnog beka Cezara Aspilikuete i levog beka Markosa Alonsa, koji ulaze u poslednju godinu ugovora, što Barseloni u ovom trenutku odgovara zbog finansijske krize.

Sad je isplivala i informacija o još jednoj opciji na levoj strani, a radi se o beku Mančester Sitija Oleksanderu Zinčenku.

Za njega navodno u klubu garantuje nekadašnji saigrač Feran Tores.

Ipak, dvojac iz Čelsija ostaje glavna meta, a mogućnost realizacije ovog posla trebalo bi da bude poznata posle ovog ciklusa mečeva Lige nacija.

Barselona je već sa Stamford Bridža pojačala središnji deo odbrane, angažovanjem danskog štopera Andreasa Kristensena, na kog Tomas Tuhel više nije računao.

Prethodno se pojavila i informacija o velikim šansama za transfer u obrnutom smeru, u kom bi Usman Dembele pojačao Čelsi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE