NIKOLIĆ O TEŠKOM PERIODU: To mi je bila prva ozbiljnija povreda

Pvotimac Crvene zvezde Veljko Nikolić oporavio se od teške povrede i sada trenira sa ekipom.

Priprema se za odlazak u Sloveniju gde će crveno beli brusiti formu pred start Superlige Srbije.

O tome i drugim temama, on je govorio za klupski sajt:

Naravno, drago mi je da sam se vratio posle teške povrede. Moram priznati da je taj period bio veoma težak za mene, ali srećom sve je prošlo kako sam i očekivao. – rekao je on i dodao:

Generalno gledano, to mi je bila prva ozbiljnija povreda. Sve se to desilo na pripremnoj utakmici u Austriji. Dobio sam udarac, ne sećam se ni sam najbolje kako, ali sam tek posle otkrio da je povreda ozbiljnije prirode. Mislio sam da nije toliko strašno i posle toga sam nastavio da treniram i igram, ali u međuvremenu je sve postajalo gore i gore. Doktori su mi rekli da mora da se operiše i morao sam da ih poslušam. Na kraju sam otišao u Francusku, gde sam odradio sve preglede i operisao se. U Beogradu sam radio terapije kod doktora, na kraju je sve prošlo kako treba i sve je zaboravljeno. Novi list i novi početak.

Plašio se i od povratka treninzima i utakmicama:

Svašta mi se motalo po glavi tada. Kako ću se vratiti i da li će sve proći kako treba. Strah, to je jedino što mogu da kažem. Imao sam veliki strah, ali pričao sam sa mnogo ljudi, trenera i psihologa. Oni su mi rekli da je to sve normalno i da nemam čega da se plašim, kao i da su mnogi fudbaleri to prošli. Posavetovali su me i rekli mi da će strah proći posle nekog vremena.

Bilo mu je teško da se navikne na ponovni rad sa ekipom. Rekao je da od medicinskog dela stručnog štaba zavisi kada će biti potpuno spreman.

Zvezda za nedelju dana putuje u Sloveniju, gde će odigrati tri meča.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE