JOVIĆ I PETKOVIĆ: Imamo veći potencijal od Izraela

Fudbaleri Srbije do 19 godina, igraju sutra protiv Izraela meč Evropskog prvenstva.

Orlići su u grupi još sa Engleskom i Austrijom, a pre tri godine su bili najbolji na Starom kontinentu u ovom uzrastu.

Pred prvi susret govorili su selektor Aleksandar Jović i kapiten Nikola Petković.

Mi ga ne tretiramo kao iznenađenje, već reprezentaciju koja je pravi dobre rezultate poslednjih godinu dana. Imali su 19 utakmica, prijateljskih i zvaničnih, izgubili su samo dve, a igrali su i protiv Španije, Francuske, Nemačke. Mečevi u kojima su ostvarili pobedu ili igrali nerešeno. Radi se o veoma, veoma disciplinovanoj ekipi koja igra visok presing od prvog minuta, bore se do fanatizma. Igraju na kontra napade, imaju dva veoma brza igrača, jednostavno radi se o kvalitetnoj selekciji. Želim, ipak, da naglasim da se mi ne bavimo toliko njima, koliko pre svega razmišljamo o sebi. Igračima dajemo samo neophodne informacije, onoliko koliko je to potrebno. Bavimo se uglavnom samo nama, da mi budemo naša najbolja verzija i da budemo bolji nego u prethodnoj utakmici. – rekao je Jović.

Kapiten Petković, smatra da je Srbija bolji tim:

Ne treba da gledamo dalje od meča koji je pred nama. Gledali smo Izrael, dobra su ekipa, ali mislim da imamo veći potencijal od njih i da smo bolja selekcija. – rekao je on.

Srbija i Izrael, igraju sutra od 17:30 meč prvog kola.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE