NE MOŽE BEZ TRANSFER BOMBE: Portugalac menja smer i stiže u PSŽ!

Portugalski ofanzivni fudbaler, nekada ekstratalenat čija je karijera u jednom trenutku skrenula ka naželjenoj putanji, Renato Sančez, blizu je potpisa za klub sa najvišim ambicijama.

Iako je za njega u prethodnom periodu najviše zagrizao Milan, došlo je do preokreta i najbliži da dođe do njegovog potpisa je izgleda Pari Sen Žermen.

Glavni adut Parižana su novi direktor kluba Luiš Kamppoš i gotovo sigurno novi trener Kristof Galtje, koji su upravo kao tandem funkcionisali u Lilu, kada su angažovali Sančeza i oživeli mu karijeru.

Oni će iskoristiti oklevanje Rosonera, koji su čekali da Portugalac uđe u poslednju godinu ugovora, kako bi ga dobili nešto jeftinije. Milanski velikan je nudio između 15.000.000 i 18.000.000 evra, dok je aktuelni klub ovog ofanzivca zahtevao 30.000.000.

Ipak, dok su čekali da se sve reši u njihovu korist, računajući na želju igrača da pojača sedmostrukog prvaka Evrope, iz PSŽ-a su rešili da im je takav igrač potreban u timu i spremni su da odmah plate koliko treba, a poznato je da im novac odavno nije problem.

Sančez bi, po svemu sudeći, bio već treći Portugalac koji bi pojačao PSŽ ovog leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE