STIŽE DUGO ČEKANI DEFANZIVAC: Nekadašnji šampion Evrope novo pojačanje Partizana!

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Filipović biće novo pojačanje Partizana, otkrio je sam fudbaler u razgovoru za klupski sajt BATE Borisova, čiji je još uvek član.

Moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu. Međutim, nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo, objasnio je, po svemu sudeći, novi defanzivac Partizana.

Njemu nisu pravili probleme u beleruskom klubu, nakon što je izrazio želju za promenom sredine.

Predsednik Kapski nije pravio probleme. Dogovorili smo se još ranije da mogu da idem u slučaju dobre ponude. Uvek sam se borio za ovaj klub, nikada nisam dao 90 posto, već 100 posto. Ljudi su to prepoznali. Nadam se da će navijači shvatiti moju odluku, i prihvatiti da odlazim u Partizan, poručio je Filipović

Partizan dobija pojačanje u defanzivi veoma povoljno, s obzirom na to da je iskoristio klauzulu koju je defanzivac imao u ugovoru sa beloruskim klubom, pa će za transfer izdvojiti 100.000 evra.

Filipović je 2013. godine postao šampion Evrope sa našom omladinskom reprezentacijom, na Evropskom prvenstvu koje se igralo u Litvaniji.

Crno-beli su prethodno u renoviranje defanzivne linije tim krenuli povratkom u klub Zlatana Šehovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE