Marjanović: Teško mi je pao trejd, Dalas kao rodni Boljevac

Srpski košarkaš Boban Marjanović pričao je za domaće medije pred kvalifikacije za Mundobasket.

Naša reprezentacija igra protiv Letonije u Rigi 30. juna i protiv Belgije u Nišu 3. jula.

– Okupili smo se zbog toga, da ostvarimo dve pobede. Svi znamo kakvi su Letonci, neće biti lako, pričao sam sa Bertansom, sa kojim sam nedavno igrao, on je spreman da šutne makar sa pola terena. Spremamo se, treniramo. Gledamo da izvučemo najbolje, rekao je Boban.

Boban u sezoni iza nas nije igrao mnogo, gotovo da nije ulazio na teren i kako kaže – uželeo se košarke.

– Pravo da ti kažem, jesam. Košarka mi fali, to je moja ljubav, moj sport. Uvek gledaš da ostaneš u najboljoj formi. Srećan sam što mogu da igram ovde pet na pet, da igram utakmice.

Marjanović je nedavno trejdovan iz Dalasa u Hjuston.

– Iskreno, naravno da me iznenadilo. Trejd nikada ne očekuješ, osim ako ga sam ne tražiš. To je sve biznis, realnost, kao profesionalni sportisti moramo da se naviknemo na takve stvari. Na tebi da je mentalno budeš spreman. Nije mi ovo prvi, već treći trejd, ali sigurno da mi je pao najteže.

Bobi ističe da ne razmišlja o povratku u Evropu, kao i da će mu faliti Dončić, Dalas…

– Luka i ja smo postali bliski prijatelji. Neverovatan je momak, tri godine smo bili zajedno… Takođe i grad kao grad, prihvatili su me tamo kao da sam u Boljevcu. Tako sam se osećao, kada odem u Dalas, kao da sam u Boljevcu, zaključio je Marjanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE