NEOČEKIVANO: Napredak se pojačava iz Zvezde!

Kako sada stvari stoje, velike su šanse da dvojica mladih fudbalera Crvene zvezde narednu sezonu provedu u Napretku iz Kruševca kao pozajmljeni fudbaleri, tvrdi “Mozzart sport”.

U pitanju su krilni napadač Vladimir Lučić, koji je prethodnu sezonu proveo u Prvoj ligi Srbije, igrajući za IMT, i vezni fudbaler Nikola Stanković, koji je prethodnih šest meseci bio u prvom timu i povremene šanse dobro koristio.

Odavno je poznato da će Lučić dobiti šansu da se nametne, nakon sezone u kojoj se afirmisao kao jedan od najboljih igrača u Prvoj ligi Srbije, pre svega driblingom i golovima.

Ipak, velika je konkurencija u timu Dejana Stankovića. Na Lučićevoj poziciji igra najbolji igrač tima Aleksandar Katai, a u zimskom prelaznom roku je u transferu koji je izazvao mnogo pažnje doveden i Nemanja Motika iz Bajerna.

Crveno-beli su već angažovali i Kingsa Kangvu u veznom redu kao veliko pojačanje, pa to dodatno umanjuje šanse Nikole Stankovića da se nametne.

Kako se navodi, Napredak već ima usmene garancije iz šampiona naše zemlje da će dvojica fudbalera biti u njihovim redovima naredne sezone, ali će se sačekati kraj priprema, a do tada će moći dodatno da se nametnu u redovima Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE