ĐOKOVIĆ FAVORIT – Meridian nudi najveće kvote na svetu za ovogodišnji Vimbldon

Na kraju teksta vas očekuje poklon iznenađenje – kao savršena uvertira pred Vimbldon

Kada govorimo o najvećim turnirima „belog sporta“, svi vrlo dobro znamo koji je crème de la crème. Od ponedeljka tenis će naredne dve nedelje biti u fokusu jer počinje prestižni Grend slem i omiljeni turnir Novaka Đokovića.

Vimbldon će se ove godine igrati po 135. put u istoriji, a bogat nagradni fond od preko 40 miliona funti, uvek garantuje tenis na vrhunskom nivou.

Prestonica Velike Britanije nam, gotovo svake godine, pored odličnih i višečasovnih mečeva donese i pregršt zanimljivih priča. A jedna takva se i dalje pamti…

Da li se sećate bake koje je prošle godine u finalu bodrila srpskog tenisera?

Novak Đoković se tada borio protiv Matea Berentinija, a svoj trenutak da zablista na tribini iskoristila je jedna baka koja je zanimljivim transparentnom skrenula pažnju i na neki način šokirala Engleze, koji retko kada pruže podršku srpskom asu.

Starija žena je u svojim rukama držala sliku golog Novaka Đokovića, što je ubrzo bilo objavljeno i na zvaničnom Twitter nalogu turnira, uz poruku: „Svima su nam potrebni ovakvi fanovi“.

EMBED TWITTER POST – Twitter Publish

Nadamo se da će i ove godine baka bodriti Đokovića, posebno jer srpski teniser slovi za najvećeg favorita, što potvrđuju i koeficijenti u sportskim kladonicama.

Sada već tradicionalno, najveće kvote za ime novog šampiona Vimbldona nudi Meridian kladionica, koja je prva izbacila ponudu, a prema kojoj se procenjuje da Đoković ima najviše šanse da odbrani titulu – kvota 1.75.

Našeg tenisera sledi prošlogodišnji finalista Berentini sa kvotom 6.15, a odmah do njega je i ovogodišnji šampion Rolan Garosa, Rafael Nadal sa kvotom 7.19.

Za one koji očekuju iznenađenje, tu su i Nik Kirios sa kvotom 19.76, mlada nada Karlos Alkaraz – kvota 9.61, a ne treba zaboraviti ni domaćina Endi Mareja sa kvotom 31.29.

Ponuda je fantastična, a možete je iskoristiti već danas. Ako ste voljni da sastavite dobitan tiket uoči početka Vimlbdona, predlažemo vam da se registrujetenasajtumeridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer vas tom prilikom očekuje vrhunski poklon u vidu bonus bez uslova.

Svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500dinaradobrodošlice, a dobijeni bonus za sportsko klađenje može se iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Ispratite najveći teniski turnir uz najbolju sportsku ponudu koja vas očekuje na sajtumeridianbet.rs.

PROČITAJ JOŠ:

Priključi se takmičenju – osvoji kartu za Katar

Registruj se – osvoji iPhone 13

100% bonusa na prvi depozit – osvoji 5.000 dinara

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE